Vidreres farà una consulta per decidir el futur dels correbous

Ajuntament de Vidreres
Ajuntament de Vidreres

L’Ajuntament de Vidreres farà una consulta popular per decidir el futur dels correbous al municipi. Ho ha avançat l’alcalde Jordi Camps en unes declaracions a l’Agència Catalana de Notícies i que recullen diversos mitjans de comunicació.

L’equip de govern s’ha reunit aquest dimarts amb els organitzadors dels correbous i amb el recentment creat grup animalista de Vidreres per tractar els fets que van passar l’1 de setembre quan un bou va saltar a les grades i va ferir diverses persones, una d’elles de gravetat.

Una de les propostes d’aquesta reunió va ser la celebració d’una consulta popular que encara no té data de celebració. Tot apunta, però, que podria celebrar-se cap a la primavera.

Ara, el consistori vidrerenc demanarà assessorament a la Generalitat per organitzar la consulta. També es posarà en contacte amb altres Ajuntaments selvatans que ja han organitzat consultes populars. A la consulta hi podran participar tots els veïns empadronats al municipi tot i que encara no s’ha decidit si l’edat mínima de participació serà 16 ó 18 anys i si es podrà votar de forma digital. Per altra banda, l’alcalde ja ha avisat que, en cas que guanyi el sí, l’Ajuntament adoptarà totes les mesures necessàries per garantir que no es repeteixi un incident que el de principis de setembre.

Vidreres és l’únic municipi de les comarques gironines que encara manté els espectacles amb bous.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*